Mer om Sätra Snickeri och

Om oss

Previous
Next

Sätra snickeri,

Vår fokus
och mål

Sätra snickeri är ett finsnickeri i Sandviken. Vi fokuserar på konstruktion, produktion och montering av interiörer. Företaget har både CNC operatör och egen lackering, vilket ger oss möjlighet att bättre anpassa oss till våra kunders behov. Vi jobbar mest åt större företag, men i grunden är vi ett lokalt företag som fortfarande arbetar med privata aktörer med uppdrag som lackning av köksluckor och övrig inredning. Idag arbetar vi runt om i Sverige men även våra grannländer Norge och Finland.

01

Produktion

Från ritning till verklighet hjälper vi våra kunder formge deras konstruktion utifrån behov

02

Konstruktion

Vi färdigställer alla möbler och ser till att den är till den bästa  standard 

03

Montering

Vi erbjuder även montering, för att kunden ska få en inredning som passar varje kunds unika behov på bästa sätt.

Sätra snickeri,

Ditt specialsnickeri
i Sandviken

Vi har varit i verksamhet

Sedan 1985

Sätra Snickeri fann sin början i mitten av 1980 talet, då skaparen Sven-Olov Bergkvist arbetat utifrån sitt garage med att konstruera möbler till privatpersoner och företag. Efter år av blomstrande handel expanderade han firman tillsammans med sin kollega Kenneth Hallner, tillsammans formgav dom och la grunden för det finsnickeriet vi ser idag. Efter att uppgraderat till större lokaler och investerat i nyare teknologi, så som CNC maskiner, för att kunna vara mer flexibla och arbeta efter kundens behov och tankar. 

 

De tog de sig ann allt fler uppdrag tills verksamhet tog den form vi ser idag. I början av 2023 tog Magnus Jonsson och Krister Lusth över företaget för att fortsätta leda Sätra Snickeri vidare i världen av finsnickeri. Idag består firman av 7 anställda alla med olika inriktningar och specifikationer som formar en komplett produktionslinje flexibel till varje kund och uppdrag.

För en mer hållbar framtid

Vi är stolta över att meddela att vi har ingått partnerskap med RenewBee GmbH för att installera solpaneler på taket och batterilagring. Detta kommer att hjälpa oss att minska våra elkostnader samtidigt som vi arbetar mot att uppnå våra hållbarhetsmål.
 

Vi hjälper dig,

Från ritning till verklighet

Varje Projekt är olika

Sätra Snickeri jobbar med att skapa och montera interiörer (och i vissa fall exteriörer) från början till slut. Från färdig ritning tar vi projekt genom produktion, lackering och montering på plats där du som kund kan försäkra dig att produkten är av bästa kvalité och specialgjord för just kundens behov. Från speciella mått, kulörer och design gör Sätra Snickeri din idé till verklighet.

Första steget

Kontakta oss och vi pratar om vad ditt företag och projekt behöver

Ritning och offert

Vi kollar på din ritning och vart den kommer att få sitt liv, bästa verktygen för just din ide och jobb

Tillverkning och montering

Allting kommer ihop för att ta ritning till verklighet i den miljö som just ditt företag eller verksamhet har tänkt sig

Vill du vara vår
nästa kund?

Vi jobbar hela tiden med att bredda vår kundbas och hitta fler projekt, känner du att ditt projekt behöver Sätra snickeri?
Du får gärna

Kontakta oss

Telefon

Krister Lusth: 070 550 26 65
Magnus Jonsson: 070 550 96 76

E-post

info@satrasnickeri.com

Address

Spångvägen 20, 811 32
Sandviken, Sverige